KookJij

Recept voor Voorgerechtje een streling voor het oog

Een heerlijk voorgerechtje een streling voor het oog recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Kruid de zeetongfilets met peper en dille rol op en steek vast met prikker.
Saffraan oplossen in witte wijn en kruiden met dille en peper, rol de visrolletjes even door het vocht en bak deze even aan in boter en voeg het vocht toe.
Houd het vocht en de vis gescheiden, laat afkoelen.
Schil de ananas en snijd 4 mooie gelijke ringen.
Degene die een ananassnijder hebben, natuurlijk gemakkelijk hé. Dep de ringen droog.
Voor de sauscoctail, dille fijngehakt en peper mengen met het vocht van de vis, opgelet vocht beetje bij beetje toevoegen de saus mag niet te loperig worden.
Verdeel de ijsberg op borden, ananasschijf erop vervolgens het visrolletje de saus erover dresseren.
Werk af met grijze garnalen, dille, erwtasperge, een half kwarteleitje en een kwart van het tomaatje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Helemaal mee eens :):):)XXX
Anna

Anna zegt:
Lekker kokkerellen is natuurlijk leuk voor je geliefden, maar het warme en liefdevolle samenzijn staat voorop, nietwaar?;);)
Een dikke en warme knuffel van ons allen!
XXXX:D:D
derbyke

derbyke zegt:
Thanks lieve vriendin, nu feesten voor we op verlof vertrekken wie weet wat krijgen we op ons bord.
Zal afwachten zijn misschien koken op ouderwetse wijze ;)maar we maken het wel gezellig :);):p
Anna

Anna zegt:
Helemaal mee eens, Flavia! Wat heb je weer leuke recepten gepost, meis!! XXXXX:D:D
derbyke

derbyke zegt:
Thanks :);):p doet me veel plezier ;)
fabita

fabita zegt:
Nou Hilde, al je gerechten zijn een streling voor het oog. Prachtig.:p;)