KookJij
Lees meer Lees minder

Warm

In de categorie warme voorgerechten vind je de leukste recepten om je zorgvuldig uitgekozen diner te completeren. Wat denk je van scampi's geserveerd met een curry roomsaus of geitenkaas met spek uit de oven? De leuze is reuze!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Warm4 recepten

    1. Een heerlijk en snel recept voor mosterdsoep. Ingredienten: ruim een liter water, 2 kippenbouillonblokjes, crème fraîche, 4 eetlepels grove mosterd, bakje smeerkaas, magere spekjes, bieslook
    2. Ingredienten: 250 g partygarnalen (Vismarine), ontdooid, 2 eetl. olijfolie, 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes, 1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt, 2 vleestomaten, ontveld,, zonder zaadjes in stukjes, 2 eetl. ouzo of Pernod, 125 ml de...
    3. Ingredienten: 2 eetlepels boter, 3 preien in ringen, 3 eetlepels grove mosterd ( Limburgse uiteraard ), 3 kruimige aardappelen in blokjes, 7 1/2 dl kippenbouillon, 2 dl slagroom (niet perse nodig, zonder is ook lekker), versgemalen zw...

    4. Ingredienten: 1 kg Kipvleugeltjes, 8 eetl. Suiker, 8 eetl. Ketjap benting manis nr 1 (verkrijgbaar bij toko), 1 eetl. Tamarinde, 1 eetl. Sambal Brandal of Sambal Badjak, 1 eetl. Sambal Oelek, 1 grote Ui, 4 teentje Knoflook, Sate kruid...
    5. Ingredienten: 2 liter water., 4 kippeboullionblokjes,of 2 liter verse kippe of vleesboullion, 400 gram rode linzen, 1 wortel, 1 ui, 1 kleine aardappel, 2 eetlepels tomatenpuree, Boter, een eetlepel nane(gedroogde mint), Zwarte peper
    6. Ingredienten: 600 gram kikkerbillen, 30 gram knoflook, 30 gram sjalotten, 1 bosje bieslook, 1 liter kippenbouillon, 7,5 dl room, 50 gram boter, peper, zout
    7. Pierogi zijn een soort gevulde deeg-envelopjes. Ze zijn in de slavische, Baltische en russische landen een populair recept. Ze zijn vergelijkbaar met de I... Ingredienten: 125 cc melk, 225 gram bloem, 3 geklutste eieren, 3 cc zeezout, 4 eetlepels olijfolie, 5 sjalotjes snipperen, 5 teentjes knoflook snipperen, 5 cc vers gemalen zwarte peper, 5 cc zeezout, 3 cc djinten, 3 cc gemalen allspi...
    8. Ingredienten: Eén van de vele variaties:, VLEES:, 500 gram varkensvlees (hamlappen, procureur, enz.), in blokjes gesneden van 2 x 2 cm, 1 ei geklutst, 100 gram bloem, 2 eetlepels maizena, 150 cc kippenbouillon, *****, SAUS I :, """"""...

    9. Een makkelijk en snel te bereiden soep. Naast de paddenstoelenmelange heb je nog maar een paar basis ingrediënten nodig. Ingredienten: Paddenstoelenmix, Tarwebloem, Sjalot, Paddenstoelenbouillonblokjes, Boter, Water, Peterselie
    10. Een eenvoudig recept voor bospaddenstoelenragout, vul het pasteibakje, garneer met bieslook en het dakje en je hebt snel een heerlijk hapje of voorafje op... Ingredienten: Bospaddenstoelen, Knoflook, Bieslook, Paddenstoelenbouillonblokje, Bloem, Boter, Water, Pasteibakjes
    11. Ingredienten: 1 courgette, handvol strooikaas (Gruyère, Emmenthal, Graviéra, ...), zonnebloemolie, bloem
    12. Ingredienten: 5 kwartels, 3 struikjes witlof, 1/2 dl madeira, 20 gram grove mosterd, 1 dl kalfsfond, 2 1/2 dl koksroom
    13. Ingredienten: 1 doosje champignons, 1 ui (niet te groot), 2 plakjes ham, 1 tl. marjolein (gedroogd), 1 tl. aromat, cayennepeper (naar smaak), 1 el. teri-yaki saus/marinade, boter (om in te bakken)

    14. Een heerlijke soep, bijzonder van smaak door de olijven en afgewerkt met Mascarpone Ingredienten: groene olijven zonder pit, sjalotten, knoflook teentjes, bakje mediterrane tapenade, pakje mascarpone, evt. bouillon blokje, bascilicumblaadjes, scheutje sherry of marsala, klontje boter
    15. Ingredienten: 500 gram mager varkensgehakt, 3 eetlepels rijstolie, 3 sjalotjes, fijn gesnipperd, 3 teentjes knoflook, fijn gesnipperd, 3 rode lomboks, ontzaad en in fijne ringetjes gesneden, 1 eetlepel limoensap, 1 eetlepel ketjap Ben...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Brood met negen granen
    Brood met negen granen Categorie Bakken
    Dit brood met negen granen werden evenzeer pompoenpitten, zonnebloempitten en maanzaad gebruikt.. De bereidingstijd in cira 120 minuten en is voor ongeveer 6 personen.
  2. Quiche rijkelijk gevuld
    Quiche rijkelijk gevuld Categorie Overig, Ovenschotels
    Quiche met overheerlijke groenten, goed begin om de lente in huis te halen.. De bereidingstijd in cira 90 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  3. Wokgerecht met kippenblokjes en groenten
    Wokgerecht met kippenblokjes en groenten Categorie Wokken
    Proberen waard. De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  4. Pizza suprème
    Pizza suprème Categorie Pizza's
    Kleurrijke pizza heerlijk gevuld. De bereidingstijd in cira 45 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  5. Soep: heldere bouillon met heerlijke groenten
    Soep: heldere bouillon met heerlijke groenten Categorie met Groente
    Soepje voor de frisse dagen. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  6. Aardappelgerecht voor de bbq
    Aardappelgerecht voor de bbq Categorie Bijgerechten
    Potje gevuld met heerlijke ingredienten. De bereidingstijd in cira 40 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  7. Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst
    Hapje: potje gevuld met peer en bloedworst Categorie Gerechten, Warm
    Tijdens de winter heerlijk lenteweer, bbq toch maar boven halen . De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 3 personen.
  8. Zuurkoolschotel met appel en gevulde brie
    Zuurkoolschotel met appel en gevulde brie Categorie Stamppot
    Een leuk en makkelijk recept wat je zeker moet proberen.. De bereidingstijd in cira 60 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  9. Babi Pangang met gebakken rijst
    Babi Pangang met gebakken rijst Categorie Vlees
    De babi pangang heb ik van internet maar zelf wat aangepast met de rijst die ik zomaar gemaakt heb in de hoop dat deze wel zou smaken. Nou en dat is aardig.... De bereidingstijd in cira 30 minuten en is voor ongeveer 2 personen.
  10. Tuinbonen met spekjes en sjalotjes
    Tuinbonen met spekjes en sjalotjes Categorie Groenten
    Ikzelf was geen liefhebber van tuinbonen totdat ik ze "dubbeldopte". Het is een heel werk om ze pellen maar de moeite waard. Dus zou ik zeggen pr.... De bereidingstijd in cira 20 minuten en is voor ongeveer 2 personen.