Recept
« Terug naar recepten
					
						Voorgerecht: Valentijn, de verleiding is groot
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Voorgerecht: Valentijn, de verleiding is groot
Een heerlijk voorgerecht: valentijn, de verleiding is groot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Voorgerecht: Valentijn, de verleiding is groot te bereiden
 Scampi's in 3 verdelen.
Koolvishaasje in blokjes snijden.
Zalm in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof de look en sjalotje even aan en voeg kruiden en passoa toe. Neem van het vuur en laat even afkoelen, voeg de vis en tomaatjes toe. Serveer in schaaltje en bestrooi rijkelijk met gemalen kaas.
Zet dit gerechtje onder de grill.
Voor het serveren afwerken met verse dille en zongedroogd tomaatje.
 
										Koolvishaasje in blokjes snijden.
Zalm in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Sjalotjes zeer fijn snijden.
Stoof de look en sjalotje even aan en voeg kruiden en passoa toe. Neem van het vuur en laat even afkoelen, voeg de vis en tomaatjes toe. Serveer in schaaltje en bestrooi rijkelijk met gemalen kaas.
Zet dit gerechtje onder de grill.
Voor het serveren afwerken met verse dille en zongedroogd tomaatje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									Hilde Dumont zegt:
 
									koekaratchee zegt:
 
									derbyke zegt:
Passoa is een likeur drank.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Passo.
Groetjes ;)
 
                    





 
					
 
									 
									 
									
Hilde Dumont zegt:
Groetjes Hilde