Gerechtje kan koud,lauwwarm gegeten worden.
Wat meer is een voorgerecht en wat minder een amuse.
Er kan met vis ,schelp en schaaldieren gevarieerd worden.
Kort gezegd je kunt er alle kanten mee op.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Voorafje AAG (=Artisjok -  Appel -  Garnaal)
						PT150M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal)
Een heerlijk voorafje aag (=artisjok -  appel -  garnaal) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 150 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Amuse
- > Voorgerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Voorafje AAG (=Artisjok - Appel - Garnaal) te bereiden
 *Artisjokken harten confijten gedurende 2-3 uur op 90 graden Celsius in de vanille-olie of citroen-olie
*Plakken appel in de roomboter bakken tot ze zacht zijn
*Artisjokken op de borden leggen
*Hierop de plak appel
*Dan een hoopje garnaaltjes met flink peper uit de molen
*Aftoppen met een lepel crême fraiche
*Opleuken met bieslookstrooisel
 
										*Plakken appel in de roomboter bakken tot ze zacht zijn
*Artisjokken op de borden leggen
*Hierop de plak appel
*Dan een hoopje garnaaltjes met flink peper uit de molen
*Aftoppen met een lepel crême fraiche
*Opleuken met bieslookstrooisel
 
                    





 
					