KookJij

Vissoep met verse kruiden

Een heerlijk vissoep met verse kruiden recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: 24Kitchen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met verse kruiden te bereiden

1. Verwarm de bouillon en breng op smaak met zout en peper. Snijd de visfilet in kleine blokjes van circa 0,5 cm. Snijd de kruiden fijn.
2. Verdeel de visblokjes en de kruiden over 4 voorverwarmde diepe borden of kommen.
3. Schep de hete visbouillon erop (de visblokjes garen in enkele seconden in de hete bouillon). Serveer de vissoep met verse toast en gezouten roomboter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst