KookJij

Vissoep met kerrie en munt

Een heerlijk vissoep met kerrie en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: zesta.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met kerrie en munt te bereiden

Pel en snipper de ui. Snijd de prei in ringen. Stoof de ui glazig in de boter. Voeg de prei toe en stoof gaar.

Strooi de bloem erover en voeg beetje bij beetje de visbouillon toe. Kruid met kerriepoeder en munt en breng de soep aan de kook.

Snijd de visfilet in stukken.

Temper het vuur tot vlak onder het kookpunt en voeg de visfilet toe. Laat de vis twee minuten garen en breng de soep op smaak met zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst