Recept
« Terug naar recepten
Vissoep met kerrie en munt
PT25M
Vissoep met kerrie en munt
Een heerlijk vissoep met kerrie en munt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vissoep met kerrie en munt te bereiden
Pel en snipper de ui. Snijd de prei in ringen. Stoof de ui glazig in de boter. Voeg de prei toe en stoof gaar.
Strooi de bloem erover en voeg beetje bij beetje de visbouillon toe. Kruid met kerriepoeder en munt en breng de soep aan de kook.
Snijd de visfilet in stukken.
Temper het vuur tot vlak onder het kookpunt en voeg de visfilet toe. Laat de vis twee minuten garen en breng de soep op smaak met zout.
Strooi de bloem erover en voeg beetje bij beetje de visbouillon toe. Kruid met kerriepoeder en munt en breng de soep aan de kook.
Snijd de visfilet in stukken.
Temper het vuur tot vlak onder het kookpunt en voeg de visfilet toe. Laat de vis twee minuten garen en breng de soep op smaak met zout.