KookJij

Visschotel met prei en kees

Lekker met aardappelpuree of rijst.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 360 kCal energie
35 Gram eiwit
19 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: keesmakers
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Visschotel met prei en kees te bereiden


  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

  2. Snijd de prei in ringen en was deze goed. Verhit de olie in een pan en bak hierin de prei met de kerriepoeder.

  3. Vet een ovenschaal in en verdeel de helft van de prei over de bodem.

  4. Breng de kabeljauw op smaak met peper, zout en citroensap. Leg de vis op de prei. Meng door de
    overige prei de crème fraîche en verdeel deze over de vis.

  5. Strooi kees eroverheen en zet de vis ongeveer 15 minuten in de oven.Hoe wordt het recept bereidt?

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
https://keesmakers.nl/ Wat is internet toch handig als je een beetje moeite wil doen. Gr, Erwin.
Jan A van der  Hoeden

Jan A van der Hoeden zegt:
Kees? (=Kaas?)
peter

peter zegt:
Lijkt mij een lekker recept, ga dit zeker een keer klaarmaken.