KookJij

Vis met Roomsaus

Een heerlijk vis met roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vis met Roomsaus te bereiden

*Bak de vis-filets (als er een velkant is eerst op de huid bakken) eerst 5 minuten op de ene kant en dan nog eens 4 minuten op de andere kant
*Flink peperen
*Warm houden

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

OPDIENEN:
*Op de voorverwarmde borden een paar eetlepeltjes saus leggen.Midden daarin het gebakken stukje vis met er om heen de 6 morilles per bord.
*Takje groen voor de sier.Zout mogen ze er zelf op doen.
*Bijvoorbeeld serveren met een mooie aardappel-mousse-
line.Als groente bv kleine worteltjes met ultrafijne doperwtjes,of gestoofde prei,of zacht gekookte groene
asperges,of schorseneren in room saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst