KookJij

Vinaigrette met Appelcider Azijn en Dijon Mosterd

Een heerlijk vinaigrette met appelcider azijn en dijon mosterd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vinaigrette met Appelcider Azijn en Dijon Mosterd te bereiden

*Doe alle ingredienten in een jampot
*Pulseer met de staafmixer alles goed door elkaar en sluit het deksel.
*Voor gebruik het gesloten jampotje goed schudden

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Dit kan goed bij een gemengde groene salade:
*Meng gemende groene salades voor 10 personen
*Voeg 5 eetlepels klein verkruimelde geitenkaas toe
*Voeg een paar eetlepels granaatappel-pitten toe
*Voeg een schoongemaakte in kleine stukjes versneden appel toe,die in een kom is bewaard met verdunde
citroensap (Neem hiervoor een stevige en frisse appel,bv Granny Smith of renet).Doe hierbij een klein gesneden en
geschoonde stevige frisse peer.
Gooi dit mengsel dan eerst door een zeef en daarna bij de salade
*Doe hierbij de vinaigrette en haal dit goed om met de handen
*Verdeel over de bordjes en strooi er gehakte,vers geroos-
terde noten op (pecan-,wal- of amandelnoten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst