Recept
« Terug naar recepten
					
						Verwen ontbijt 
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Verwen ontbijt
Een heerlijk verwen ontbijt  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ad janssen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Verwen ontbijt te bereiden
1. Snijd één of meerdere sneetjes van het eigengebakken sesambrood (of vers van de bakker) en beleg het met de mooi dun gesneden rosbief.
2. Breng water met wat zout en azijn aan de kook en pocheer hierin de eieren.
3. Leg de gepocheerde eieren op de rosbief.
4. Snijd de TROS-tomaatjes in kleine plakjes en leg ze naast de gepocheerde eieren.
5. Bak de cashewnoten in een droge pan goudbruin en bestrooi hiermee het sneetje of de sneetjes brood.
6. Garneer met wat kervel en rucola.
 
									2. Breng water met wat zout en azijn aan de kook en pocheer hierin de eieren.
3. Leg de gepocheerde eieren op de rosbief.
4. Snijd de TROS-tomaatjes in kleine plakjes en leg ze naast de gepocheerde eieren.
5. Bak de cashewnoten in een droge pan goudbruin en bestrooi hiermee het sneetje of de sneetjes brood.
6. Garneer met wat kervel en rucola.
 
                    
 
					