KookJij

Vegetarische Vijftien minuten pasta met spinazie, tomaat, feta en basilicum

Het wordt tijd dit gerecht weer eens op het menu te zetten.Liever niet vegetarisch? Bak dan 75 gram spekreepjes uit en voeg die toe.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Ik heb dit gerecht ooit op Solo Open Kichen geplaatst.Weet niet meer waar het vandaan komt. Eigen tekst en foto.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vegetarische Vijftien minuten pasta met spinazie, tomaat, feta en basilicum te bereiden

  1.  Begin met het koken van de pasta in water , waaraan een bouillonblokje is toegevoegd en kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit 1 el olijfolie in een grote pan en smoor de ui en de knoflook even glazig.
  3. Laat de spinazie slinken in een andere pan en zet even opzij.
  4. Giet de pasta af in een zeef en voeg de pasta toe aan het ui knoflook mengsel samen met alle andere ingrediënten en de spinazie, behalve de geraspte Grana Padano en de geroosterde pijnboompitjes.
  5. Verhit alles door en door en breng op smaak met peper en zout .Serveer in diepe kommen en top het gerecht af met de geraspte Grana Padano of Pecorino en de pijnboompitjes.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Voor deze heerlijke vegetarische pasta hoef je weinig extra's te doen.
Heel geschikt als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan.
Liever niet vegetarisch? Bak dan wat spekreepjes krokant en voeg die toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst