Recept
« Terug naar recepten
					
						Varkenshaas met parmaham 
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Varkenshaas met parmaham
Een heerlijk varkenshaas met parmaham  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Dolf Schipper
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Caravan
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Varkenshaas met parmaham te bereiden
Uitje snijden, champignons in plakjes.
Vlees kruiden met peper en zout. Insmeren met mosterd.
Haasjes in de ham rollen, prikker er door.
Water koken met zout en bouillonblokje.
Vlees bruinbraden, warmhouden in de folie!!
Rijst koken.
In de lege wok de uitjes en champignons bakken.
Vieux erbij en met de bloem een romige saus maken.
Alles klaar, serveren maar!
									Vlees kruiden met peper en zout. Insmeren met mosterd.
Haasjes in de ham rollen, prikker er door.
Water koken met zout en bouillonblokje.
Vlees bruinbraden, warmhouden in de folie!!
Rijst koken.
In de lege wok de uitjes en champignons bakken.
Vieux erbij en met de bloem een romige saus maken.
Alles klaar, serveren maar!
                    