KookJij

Vakantie pasta met zalm en mosselen

Op vakantie toch zeker eens pasta maken.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie pasta met zalm en mosselen te bereiden

  1. Pasta in kokend water beetgaar koken. Champignons en ajuin even aanstoven in een beetje boter voeg de tomaten coullis toe laat op een zacht vuur sudderen. Zalm kruiden en in bloem wentelen bak deze gaar aan. Vijf min voor het opdienen de mosselen gekuist samen met de tomaatjes bij de saus voegen. Serveer deze pasta met de vis zeer warm en bestrooi met gemalen kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Daar zal ik mijn ventje vast blij mee maken! :-)