KookJij

Vakantie : omelet met leverpaté

Een heerlijk vakantie : omelet met leverpaté recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie : omelet met leverpaté te bereiden

Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Vocht verwijderen van het blikje erwten & wortelen .
Eikes los kloppen met de room en kruiden met pezo.
Paté in schijven snijden.
Boter laten smelten in de pan : sjalotjes , aardappelen, erwten en wortelen even zeer de aardappelen even opstoven .
Voeg de paté toe giet de eimassa er over laat op een zacht vuur de eimassa stollen .
Deze werd met vers stokbrood geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

beau09

beau09 zegt:
Lijkt mij een volledige maaltijd, ga dit zeker een keer maken.;)