KookJij

Twee Glutenvrije ontbijt of peperkoeken

Een heerlijk twee glutenvrije ontbijt of peperkoeken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Gebak
  2. > Taarten, gebak & ijs - Koeken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Doriet Janssen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Twee Glutenvrije ontbijt of peperkoeken te bereiden

Klop alle ingrediënten, behalve het meel, eerst goed luchtig en spatel er dan het gezeefde meel en bakpoeder door.
Verdeel het deeg in de twee met papier beklede vormen en bak ze in 1-1½ uur gaar op 170 graden, test met een houten sateprikker of het gaar is alvorens je de koeken uit de oven neemt, die moet er droog uit komen.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Dit is een lekkere glutenvrije peperkoek die je zelf kunt verrijken met rozijnen, dadels, noten, gedroogde granberry's en ander gedroogd fruit.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

renate48

renate48 zegt:
Heb je recept net geprint en ga het straks bakken voor mijn man die gv moet eten. Kan mooi tegelijkertijd met een brood in de oven. Ben benieuwd.
carmen

carmen zegt:
Zal het er nog eens op wagen, heb al vaak zoiets gemaakt en vond het zo plakkerig, maar bedankt!!!