Recept
« Terug naar recepten
Tunbrood
PT5M
Tunbrood
Een heerlijk tunbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
thijmen van den brink
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.grandcaferiant.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tunbrood te bereiden
plaats de tunbrood voor je. snij je kaas omgeveer 2 plakjes. leg dit op je tunbrood omgeveer in het midden. twee plakjes naast elkaar, anders valt de gesmolten kaas eruit en dat is zonder en minder lekker. Daarna de gerookte zalm leg je als de zelfde wijze op je tunbrood. daarna de ruccola sla ook op de zelfde manier. Rol nu je tunbrood strak op en leg hem in de oven. na 2 min is het het klaar en kan je het uit de oven halen. snij nu met een mes in je tunbrood, maar wel dat je schuim snijd zodat mensen het resultaat van binnen goed kunnen zien. Maak het gerecht of met een beetje sla op het bord en daarnbij wat knoflook saus erover heen. leg de gesneden tunbrood op de sla dat op het bord ligt bijv. als een soort piramide. En klaar!
kris zegt: