Recept
« Terug naar recepten
					
						Tortelini la Christel
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tortelini la Christel
Een heerlijk tortelini la christel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Christel xxx
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Pasta's
 - > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tortelini la Christel te bereiden
Kook water met het tuinkruidenboullion blokje.
Wanneer dit kookt, de tortelini erbij even kijken op de verpakking voor de kooktijd 10 Ã 15 minuten.
Fruit de knoflook in een heel klein beetje olie, doe hierbij de créme fraiche de danish blue (is het makkelijkst als je die er in stukjes bij doet) en het zakje geraspte oude kaas, eventueel voor de liefhebbers de dobbelsteentjes ham. Steeds heel goed blijven roeren anders koekt het snel aan.
Maak de spinazie warm voeg hierbij de nootmuskaat en de knoflook.
									Wanneer dit kookt, de tortelini erbij even kijken op de verpakking voor de kooktijd 10 Ã 15 minuten.
Fruit de knoflook in een heel klein beetje olie, doe hierbij de créme fraiche de danish blue (is het makkelijkst als je die er in stukjes bij doet) en het zakje geraspte oude kaas, eventueel voor de liefhebbers de dobbelsteentjes ham. Steeds heel goed blijven roeren anders koekt het snel aan.
Maak de spinazie warm voeg hierbij de nootmuskaat en de knoflook.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobby zegt:
Mvg,
Bobby
                    
Christel zegt: