Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo januari 2011. 
Klik op foto om te vergroten. 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Tonijn-pasta gerechtje
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tonijn-pasta gerechtje
Een heerlijk tonijn-pasta gerechtje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tonijn-pasta gerechtje te bereiden
 Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Tonijn in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Paprika in blokjes snijden.
Groenten gekruid in olijfolie op wokken voeg de tonijn toe en schud even op.
Meng de pasta onder de groenten - vis mengeling.
Serveer zeer warm op bord nog een beetje olijfolie erover en werk af met dille.
										Tonijn in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snipperen.
Paprika in blokjes snijden.
Groenten gekruid in olijfolie op wokken voeg de tonijn toe en schud even op.
Meng de pasta onder de groenten - vis mengeling.
Serveer zeer warm op bord nog een beetje olijfolie erover en werk af met dille.
 
                    





 
					
