KookJij

Tomatenappelsoep met kaas-eimengeling

Een heerlijk tomatenappelsoep met kaas-eimengeling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kazenvanbijons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tomatenappelsoep met kaas-eimengeling te bereiden

Was de tomaten en appelen en snij ze in kleine blokjes. Snipper de ui en snij de bleekselderij in dunne reepjes. Fruit deze even aan samen met het fijngesnipperde knoflookteentje.
Blus het geheel af met 1 l kokend groentebouillon en voeg de tomaten, -puree en de appelen toe.
Laat nog zo'n 20 min. sudderen. Mix de soep fijn en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Maak van de eieren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in één keer aan de soep toe en blijf goed kloppen.
Schenk nu de soep in koppen en voeg nog wat gemalen kaas en oregano toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst