Recept
« Terug naar recepten
					
						Thaise penang curry met garnalen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Thaise penang curry met garnalen
Een heerlijk thaise penang curry met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2/3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Thailand
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									onoffspices.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Thaise penang curry met garnalen te bereiden
Verhit de Thaise penang-currypasta in 200 ml kokosmelk, laat de curry een paar minuten inkoken.
Voeg de paprika en naar smaak de palmsuiker en vissaus toe.
Voeg de groene peperkorrels en de garnalen toe en verhit op hoog vuur.
Roer de Thaise basilicum door de penang curry en serveer met gestoomde jasmijnrijst.
 
                    





 
					 
									
Anna zegt:
Je kunt naar hun website gaan voor de verkooppunten. Ze zijn tevens online te koop. (www.onoffspices.nl) Wil je er iets meer werk aan besteden? Dan staan er ook recepten van de curry's op KookJij, bv.: http://www.kookjij.nl/recept-thaise-penang-currypasta
Groetjes,
Anna.
KookJij.