KookJij

Thaise penang curry met garnalen

Een heerlijk thaise penang curry met garnalen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2/3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise penang curry met garnalen te bereiden


Verhit de Thaise penang-currypasta in 200 ml kokosmelk, laat de curry een paar minuten inkoken.
Voeg de paprika en naar smaak de palmsuiker en vissaus toe.
Voeg de groene peperkorrels en de garnalen toe en verhit op hoog vuur.
Roer de Thaise basilicum door de penang curry en serveer met gestoomde jasmijnrijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi Astrid,
Je kunt naar hun website gaan voor de verkooppunten. Ze zijn tevens online te koop. (www.onoffspices.nl) Wil je er iets meer werk aan besteden? Dan staan er ook recepten van de curry's op KookJij, bv.: http://www.kookjij.nl/recept-thaise-penang-currypasta
Groetjes,
Anna.
KookJij.
astrid7

astrid7 zegt:
Ik zie steeds in uw recepten onoff spices staan, waar zijn deze te koop in Nederland?