KookJij

Tapas: Aardappelsalade met ei en olijven

Een hele eenvoudige en neutrale maar heerlijke aardappelsalade doet het niet alleen goed bij tapas maar ook bij de bbq. Voor de dressing heb ik alleen maar citroensap, olijfolie, knoflook en peper/zout gebruikt. Je kunt deze salade lauwwarm maar ook gekoeld eten.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tapas: Aardappelsalade met ei en olijven te bereiden

  1. Maak een dressing van citroensap, olijfolie, knoflook en peper/zout.
  2. Kook de aardappelen ongeveer 10 tot 15 minuten en laat ze afkoelen en doe de dressing eroverheen.
  3. Voeg de in ringetjes gesneden lenteui en de olijven toe.
  4. Schep alles door elkaar.
  5. Kook de eieren 8 tot 10 minuten en laat ze schrikken, pel ze, snij ze in kwarten en voeg ze toe aan de salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst