KookJij

Tahoe-lasagne

Een heerlijk tahoe-lasagne recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tahoe-lasagne te bereiden

Snijd de waterkastanjes in dunne schijfjes en pureer ze samen met de garnalen,rundergehakt en de lente-uitjes in een keukenmachine.Zet het apart.Meng voor de marinade de sesamolie,rijstwijn,suiker,1/2 tl.zout,aardappelmeel en gember in een kom.Voeg de puree toe,meng alles goed en laat alles het geheel 15 min.rusten.Spoel de tahoe af en dep deze droog met keukenpapier.Snijd deze overdwars in 4 stukken en bedek ze met de puree.Strooi het extra aardappelmeel erover,leg de stukken op elkaar en druk ze stevig vast.Meng in een schaal de ei,bloem en 4 el.water en voeg een 1/2 tl.zout toe.Verhit de olie in de wok.Wentel de tahoe door het bloemmengsel en laat deze voorzichtig met een frituurmandje in de hete olie zakken en bak deze 6 à 8 min.Laat de tahoe goed uitlekken en snijd deze in 4 porties en dien die warm op.
Serveer er een saladee van gemengde bladgroenten bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst