KookJij

Tagliatelle

Een heerlijk tagliatelle recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: HdV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle te bereiden

Fruit de ui + de champignons, tot glazig, op laag vuur.
Schuif opzij, voeg knoflook + ansjovis toe, verwarm tot ansjovis is gesmolten (knoflook mag niet te veel kleuren.)
Roer alles door elkaar.
Voeg tomatenblokjes + sap, pepertje en takje rozemarijn toe.
Voeg zelfgemaakte tagliatelle toe. Evt. nog wat water en verwarm.
Als de tagliatelle gaar is, serveer.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Dit is een beetje ingewikkeld recept, de saus moet niet te dun zijn.
De tagliatelle gaar.
De tagliatelle moet waarschijnlijk in stukjes worden gebroken om het in de pan te passen.
Bestrooi met peterselie.
Serveer.
Wel vooraf proeven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

roza

roza zegt:
Beste keukenprins, ik kan je maiskolven niet tevoorschijn getoverd krijgen door een error of zo. Ben zeer benieuwd, want je schijnt ze opgevrolijkt te hebben met bier, dat was sowieso een goed idee!
hns

hns zegt:
Nee, het is opgelegde ansjovis. Ik heb wel een een kg ansjo schoongemaakt, erg lekker maar wel veel werk.
Goede ansjo smelt tijdens het verwarmen. grt dank hansb:):)
derbyke

derbyke zegt:
Hans , een receptje dat bij ons in de smaak valt zijn pasta en vis liefhebbers.Maar toch een vraagje verse anjovis of opgelegde .Eerlijk gezegd heb nooit anjovis vers klaar gemaakt dus weer een uitdaging .En voor ik het vergeet dank u voor het op mijn naam gemaakte recept . Groetjes van ons 3 :);):p