Recept
« Terug naar recepten
					
						Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Groenten
 - > Bijgerechten - Vlees
 - > Bijgerechten - Salades
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Lidl receptkaart, Groente & fruit
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Tacobowls met biefstuk, oude kaas en een frisse salade te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
 - Bestrooi de biefstukken rondom met zout en peper.
 - Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken vier minuten op hoog vuur.
 - Keer halverwege.
 - Leg het vlees te rusten op een bord, dek losjes af met aluminiumfolie.
 - Zo blijft het vlees sappig en mals.
 - Halveer de avocado, verwijder de pit met een scherp mes.
 - Lepel het vruchtvlees uit de schil en snij in blokjes.
 - Meng de geraspte wortels, koriander, avocado, snackkomkommers en tomaten met het limoensap, zout en peper.
 - Vouw de tortilla’s in ovenbestendige kommetjes, zodat ze de vorm van een bakje aannemen.
 - Bestrooi met geraspte kaas en bak ca. 5 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de gebakken tortilla’s voorzichtig uit de kommetjes en laat iets afkoelen.
 - Snij intussen de biefstuk in plakjes.
 - Verdeel de frisse avocado-wortelsalade over de tacobowls en garneer met de plakjes biefstuk.
 
                    