KookJij

Taart van tomaten

Een heerlijk taart van tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: vinos de espana
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taart van tomaten te bereiden

• Verwarm de oven voor op 180°C
• Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm
van 28 cm met het deeg.
• Bestrijk de bodem met de mosterd en
strooi hierop de geraspte kaas.
• Snijd de tomaten in ½ cm dikke
plakken en leg deze op de kaas.
• Snijd stukjes van de geitenkaas en leg
deze op de tomaten.
• Strooi hierover peper en zout.
• Bak de vlaai in ±30 minuten in de
voorverwarmde oven.
• Maak een topping van de verse
kruiden door ze heel fijn te hakken en
in het midden van de vlaai te leggen.
• Serveer de vlaai lauwwarm of koud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst