Recept
« Terug naar recepten
					
						Taart van tomaten
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Taart van tomaten
Een heerlijk taart van tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Doortje Haas
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									vinos de espana
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Taart van tomaten te bereiden
• Verwarm de oven voor op 180°C 
• Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm
van 28 cm met het deeg.
• Bestrijk de bodem met de mosterd en
strooi hierop de geraspte kaas.
• Snijd de tomaten in ½ cm dikke
plakken en leg deze op de kaas.
• Snijd stukjes van de geitenkaas en leg
deze op de tomaten.
• Strooi hierover peper en zout.
• Bak de vlaai in ±30 minuten in de
voorverwarmde oven.
• Maak een topping van de verse
kruiden door ze heel fijn te hakken en
in het midden van de vlaai te leggen.
• Serveer de vlaai lauwwarm of koud.
									• Bekleed een nat gemaakte vlaaivorm
van 28 cm met het deeg.
• Bestrijk de bodem met de mosterd en
strooi hierop de geraspte kaas.
• Snijd de tomaten in ½ cm dikke
plakken en leg deze op de kaas.
• Snijd stukjes van de geitenkaas en leg
deze op de tomaten.
• Strooi hierover peper en zout.
• Bak de vlaai in ±30 minuten in de
voorverwarmde oven.
• Maak een topping van de verse
kruiden door ze heel fijn te hakken en
in het midden van de vlaai te leggen.
• Serveer de vlaai lauwwarm of koud.
                    