Uitjes hoeven niet volledig gecarameliseerd te zijn.
Romanesco is ook erg lekker na het stomen, koolraap heeft nog een bite.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Stamppotje van romanesco en koolraap
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Stamppotje van romanesco en koolraap
Een heerlijk stamppotje van romanesco en koolraap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hans de vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									mezelf
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Stamppotje van romanesco en koolraap te bereiden
          Stoom de roosjes + de reepjes koolraap 20 min.
Stoom de aardappels 30-35 min. (tot gaar).
Stamp alles door elkaar, tesamen met de anjovis.
Voeg de sojasaus toe, bij scheutjes.
Voeg wat z/p toe op smaak en laat 1 nacht staan.
Verwarm, voeg het uitje toe en laat carameliseren en dien op.
										Stoom de aardappels 30-35 min. (tot gaar).
Stamp alles door elkaar, tesamen met de anjovis.
Voeg de sojasaus toe, bij scheutjes.
Voeg wat z/p toe op smaak en laat 1 nacht staan.
Verwarm, voeg het uitje toe en laat carameliseren en dien op.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									hns zegt:
 
									Anna zegt:
even vraagje: is deze zin compleet?
"Uitjes hoeven volledig gecarameliseerd te zijn."
Groetjes,
Anna.
 
                    





 
					 
									
AnnikaT zegt: