KookJij

Spinazie met tomaten-kaassaus

Een heerlijk spinazie met tomaten-kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spinazie met tomaten-kaassaus te bereiden

Verhit de boter en bak hierin de in ringen gesneden ui tot glazig, voeg ontvelde in stukken gesneden tomaten toe, kruid met peper en zout en laat even bakken. Neem de pan van het vuur en roer er de kaas door. Schep de ontdooide spinazie in een ovenschotel, kruid met zout en peper, verdeel de tomatensaus erover en zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 15 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen en vlees naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kees01

kees01 zegt:
Je hoort het van me!! :D
tommeke

tommeke zegt:
Is ook heerlijk, maar mag ik een reactie verwachten, lekker, lekkerst of niet lekker ?? Dank bij voorbaat. Groetjes Jeannine alias Tommeke:p;)
kees01

kees01 zegt:
Lijkt me heerlijk. Ik ga dit recept deze week maken! :)