Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaanse stamppot
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaanse stamppot
Een heerlijk spaanse stamppot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									sligro/ven
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaanse stamppot te bereiden
Kook de aardappelen gaar en stamp ze fijn.Snijd de groene kool in julienne en de chorizo in fijne reepjes.Wok de chorizo licht en voeg de gesneden groene kool,geroosterde paprika en fijn gehakt teentje knoflook toe.Stamp het geheel en breng op smaak met zout en peper.Garneer elke portie met een gebakken drumstick en een grote gamba.
									 
                    




 
					
anouk zegt: