KookJij

Spaanse peperjam

Een heerlijk spaanse peperjam recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Afrika
Keuken: Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaanse peperjam te bereiden

Snijd de pepers doormidden en verwijder eventueel de zaadjes; dit maakt de sambal minder heet. Breng de pepers met de uien, suiker, het water en citroensap in een pan aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Kook circa 10 minuten zonder deksel boven een hoog vuur tot de saus indikt. Doe de jam in hete, gesteriliseerde potten, sluit deze af en bewaar ze in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst