Recept
« Terug naar recepten
					
						Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen
Een heerlijk soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen te bereiden
 Snij de groenten grof en stoof deze op een hoog vuur bruin aan. Zet het vuur lager en laat zachtjes sudderen kruid  goed naar smaak af. Voeg bouillon toe.
Laat even opkoken en mix de soep.
Als je de soep serveert de garnalen en zalm toevoegen evenzeer de vers gehakte basilicum.
Serveer zeer warm.
										Laat even opkoken en mix de soep.
Als je de soep serveert de garnalen en zalm toevoegen evenzeer de vers gehakte basilicum.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    





 
					
 
									
derbyke zegt: