KookJij

Snelle saus voor asperges (glutenvrij)

Een snelle improvisatie voor het sausje over de asperges omdat deze glutenvrij moest zijn. Geen probleem Wilmie duikt in de trukendoos en tovert deze heerlijke saus tevoorschijn. Deze saus die ik per toeval ontdekte is natuurlijk ook erg lekker voor glutenetende mensen. TIP: Ook lekker om nog een paar sprietjes bieslook te knippen en erdoor of eroverheen te doen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Snelle saus voor asperges (glutenvrij) te bereiden

  1.  Zet een pannetje op het vuur en meng hierin de crème fraiche (Griekse yoghurt) hamblokjes en geprakte/gekookte eieren.
  2. Voeg enkele lepels van het asperges nat toe.
  3. Maak op smaak met peper, zout en nootmuskaat en een beetje fijngeknipte bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst