KookJij

Sinaasappelsalade met blauwe kaas

Een heerlijk sinaasappelsalade met blauwe kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: C1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sinaasappelsalade met blauwe kaas te bereiden

Bak het brood volgens de aanwijzigen op de verpakking af.
Pel de ui en snijd hem in ragdunne partjes.
Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op.
Maak de venkel schoon en snijd hem in ragdunne reepjes.
Verkruimel de Danablue. Klop de olie met peper en zout door het opgevangen sinaasappelsap.
Verdeel de sla met de venkel, de ui en de kaas over 4 borden. Lepel de dressing erover. Serveer met het stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst