Recept
« Terug naar recepten
Shoarmabroodjes met haricotsverts en zalm
PT60M
Shoarmabroodjes met haricotsverts en zalm
Een heerlijk shoarmabroodjes met haricotsverts en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Shoarmabroodjes met haricotsverts en zalm te bereiden
Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.
Bereiden
Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.
Bereiden
Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.