KookJij

Selderijsalade met kaas en walnoten

Een heerlijk selderijsalade met kaas en walnoten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Duitse nicht
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Selderijsalade met kaas en walnoten te bereiden

Knolselderij schillen en in hele dunne reepjes snijden. In kokend water met citroensap en wat zout plm. 3-4 minuten koken. Afgieten en koud water afspoelen. Goed laten uitlekken. Bleekselderij wassen, in smalle boogjes snijden. Appels wassen. Klokhuis verwijderen en in reepjes snijden. Kaas ook in smalle reepjes snijden. Noten in droge koekenpan roosteren. Af laten koelen.

Bereidingswijze
Mayonaise mengen met room en mosterd. Beide selderijsoorten, kaas en appel hierdoor roeren. Plm. 1 uur laten intrekken. Op smaak maken met peper en zout. Geroosterde walnoten en selderijgroen over de salade strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst