KookJij

Schuimige gevulde omelet

Een omelet maar dan iets schuimiger, gevuld met champignons, uitje en gegrilde ham
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Schuimige gevulde omelet te bereiden

Fruit het sjalotje of ui aan in de olijfolie, doe er de champignons en ham bij met de kruiden en laat dit even bakken.
Even af laten koelen.
De eieren splitsen en de eiwitten stijf slaan met de Mixer.
De dooiers loskloppen met een scheutje water en de afgekoelde ui, champignons, ham erdoor roeren.
Dan voorzichtig het stijfgeslagen eiwit erdoor spatelen.
Ondertussen een pan met boter verwarmen (niet te heet).
Dan het eimengsel erin gieten en op een zacht vuur laten stollen ong.5 min. totdat het vanzelf loskomt van de bodem.
Voorzichtig met een deksel of bord omdraaien en de 2e kant ook rustig laten garen en bruin worden.
Schuif het geheel op een plank en snijd het in stukken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jetje

Jetje zegt:
Dat ziet er lekker uit Els, iets om morgen te proberen!