KookJij

Recept voor Saus voor bij bv ravioli

Een heerlijk saus voor bij bv ravioli recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Turkije
Keuken: Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

-Alles goed vermengen en eventueel iets verdunnen met water.
-Minimaal een uur laten staan.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Deze dipsaus gebruiken wij altijd bij de Turkse manti, dat is pastadeeg gevuld met gekruid gehakt (een soort ravioli maar dan met een doorsnede van 1 cm) Je kan deze saus dus eten bij alle soorten gevulde pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Haha anna, het is al goed, heb vanmorgen weer de nieuwe recepten gekregen! Gewoon opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrief dus!:):):)
Anna

Anna zegt:
Het wordt steeds vreemder:p:p Dus het wekelijkse overzicht krijg je wel..... Sherlock gaat op onderzoek!!:p:p
apu

apu zegt:
Ja anna, als ik via google op kookjij ga en dan op mijn eigen overzicht kijk dan kan ik de reacties lezen op mijn recepten, maar het moet op die manier, via google anders krijg ik niks, buiten het overzicht, die had ik wel gekregen :)
Anna

Anna zegt:
Even een testje, Monique:p
Ontvang je hier nu wel een mail van?
Groetjes,
Anna.:D:D
apu

apu zegt:
Peter, sorry, maar dit is een turks recept en daar zit helaas veel knoflook in, dat maakt de smaak, ik heb het probleem dat ik me gruwel van garnalen en mosselen, die recepten sla ik dan gewoon over...:);)
flavia

flavia zegt:
Erg vervelend voor jou Peter. Ik gebruik bijna altijd knoflook (ik behoor dan tot de 70%), maar als je zelf kookt, kun je knoflook door iets anders vervangen, bijv, extra uien, sjalot, bosui of fijngehakte prei.
Wat kant en klare maaltijden betreft, heb je gelijk. Ik vind daarin meestal veel te veel zout in verwerkt.Gr,:p
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Peter J. van Horssen, zonder knoflook is dit ook een heerlijk recept groetjes:);):p
Peter J. van Horssen

Peter J. van Horssen zegt:
Ik ben vanaf mijn jeugd al zwaar alergisch voor knoflook, knoflookgeur en knoflookprodukten. In bijna alle recepten wordt fors knoflook gebruikt. Albert Heijn presteert het zelfs om in hun Hollandse kant- en klaarmaaltijden zoals bijv.boerenkool, hutspot en stamppot zuurkool knoflook te verwerken. Kan deze modegril stoppen?? 30% van de Nederlandse bevolking houdt niet van knoflook of kan er niet tegen, maar dat geloven de knoflook-gebruikers gemakshalve maar niet.