KookJij

Salzburger bierfleisch

Een heerlijk salzburger bierfleisch recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 135 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Oostenrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Salzburger bierfleisch te bereiden

Snijdt het rundvlees in grote brokken en breng het met zout en peper op smaak. Verhit de pan, voeg vet toe, laat het heet worden en braad het vlees aan beide kanten aan. Bak in dezelfde pan de blokjes gesneden mager spek en fijn gesnipperde uien mee. Voeg de tomatenpuree toe, laat even doorbakken, bestuif met bloem en blus het met bier. Giet de runderbouillon erover en laat het afgedekt met majoraan, tijm, zout en peper gaar stoven. Bak het spek in de pan met olie en kruidt met peper en zout. Verdeel over de ragout croutons van in blokjes gesneden bruinbrood en zilveruitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst