KookJij

rundvlees met bamboescheuten en peultjes

Een heerlijk rundvlees met bamboescheuten en peultjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe rundvlees met bamboescheuten en peultjes te bereiden

Snijd het vlees in dunne plakken en leg het in een schaal met de sojasaus, de tomatenketchup, de knoflook het citroensap en de korianderpoeder. Zorg er voor dat het vlees goed met de marinade is bestreken.Laat het vlees tenminste een half uur marineren. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin het vlees 2-4 min.naar wens roze medium of gaar. Roerbak de peultjes en bamboescheuten op hoog vuur nog 5 min. mee. Sprekel er sesamolie over en schep alles goed door elkaar. Serveer het gerecht heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst