KookJij

Recept voor Rundergoulash (Slowcooker)

Goulash welke vol van smaak en makkelijk te maken is. Lekker met aardappelpuree of patatjes.
Recept van:
Bereidingstijd: 510 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Slowcooker
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Meng de bloem met de kruiden.
  2. Snij het vlees in blokjes.
  3. Meng het vlees met de kruiden.
  4. Leg het vlees onder in de slowcooker.
  5. Snij de paprika, wortel en ui in blokjes. (hoeft niet heel klein)
  6. Snij de champignons in 4 partjes.
  7. Doe de groentes in de Slowcooker.
  8. Snij de teentjes knoflook fijn en voeg deze ook toe aan de rest.
  9. Voeg de tomatenketchup toe.
  10. Voeg als laatst de bouillon toe.
  11. Laat het gerecht 8 uur stoven.

Mijn kookverhaal (Harry Löhr)

Een heerlijk goulash recept voor in de slowcooker. Ook goed te maken in een grote pan op laag vuur.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Zybbor

Zybbor zegt:
@anita jacobs Als je naar de laatste zin kijkt in bovenstaand verhaal krijg je antwoord op je vraag.
anita jacobs

anita jacobs zegt:
Hoi kan dit gerecht ook gewoon in een braadpan gemaakt worden.
Groetjes Anita Jacobs
Zybbor

Zybbor zegt:
Ben ik weer. Je schrijft dat het vlees gemengd moet worden met het bloem/kruidenmengsel en dat onderin de slowcooker leggen. Maar moet dat vlees niet eerst even flink aangebraden worden? Al is het alleen al voor de smaak.
Anders snap ik niet waarom het vooraf vermengd moet worden.
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
@ Lekkerbekske; Dit is echt naar smaak. Om te beginnen zou ik 1 theelepel doen en vanuit daar het naar smaak aanpassen.
@ Zybbor; Dat is wel een goeie, maar dat had ik op dat moment niet in huis.
Zybbor

Zybbor zegt:
Lijkt me best lekker maar persoonlijk zou ik dan de tomatenketchup vervangen voor tomatenpuree. Lijkt me lekkerder en er zijn al teveel Amerikaanse invloeden hier.
Lekkerbekske

Lekkerbekske zegt:
Hoeveel cayennepeper moet erbij? Is dat een mespunt, een snufje, een halve theelepel of meer? Voor hen, die dit voor de eerste keer maken en gewoonlijk niet met cayennepeper werken, is een benadering wel zo handig. De eerste keer ga ik altijd precies volgens het recept. Daarom de vraag.
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
Bedankt ga ik zeker maken

Groetjes van ons drietjes