KookJij

Roze spaghettisalade met romanescokool

Een heerlijk roze spaghettisalade met romanescokool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookboekje van Rebo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roze spaghettisalade met romanescokool te bereiden

-Kook de spaghetti al dente en laat uitlekken.
-Giet er een beetje olijfolie over en meng goed door zodat de spaghetti niet gaat plakken.
-Druk de rode biet in een doek goed uit boven de spaghetti en roer goed door, en laat dan afkoelen.
-Meng door de kwark de citroensap, peper, zout en bieslook tot een gladde saus. (Hij moet iets pittig zijn.)
-Schep in ieder glaasje 1 el saus.
-Pak een handvol spaghetti en draai dit met een vork tot een nestje en leg op de saus.
-Zet in elk nestje een roosje kool.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst