KookJij

Roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan

Een heerlijk roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roodbaarsfilet met zijn garnituren met saffraan te bereiden

Kook de aardappelen in blokjes gesneden beetgaar in ruim water met seafood rub giet af.
Bak de de aardappelen met fijn gesneden sjalot en look evenzeer de in 4 gesneden champignons aan in een beetje olijfolie en voeg de saffraan toe.
Voor de saus:
Snij sjalotjes en champignons zeer fijn.
Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de saffraan en kruiden toe. Als laatste de room en laat even inkoken.
Bak de vis in twee gelijke delen gekruid gaar aan.
Serveer op bord en werk af met een partje citroen en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst