Heel erg lekker met mijn Spaghetti-aglio-e-olio-met-knoflook-pepers-en olijfolie
Super lekker en super gemakkelijk. Dit is VIS zoals het hoort. Wij hebben ervan genoten
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico .
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico .
De rode mul gaat met alle ingredienten in de oven
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rode mulfilet uit de oven met tomaten, knoflook en balsamico . te bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
 - Pel de knoflook en snij deze in dunne plakjes.
 - Was de tomaatjes en snij deze (eventueel) door midden.
 - Rits (bij gebruik van verse) de baaldjes van de takjes rozemarijn en tijm.
 - Bekleed de bakplaat met bakpapier.Giet wat olie op het bakpapier.
 - Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout. Leg de vis op de bakplaat. Bestrooi met tijm en rozemarijn. Leg de tomaatjes tussen de vis (zie foto). Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
 - Zet de vis plm. 10 minuten in het midden van de oven
 
                    