Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade (Insalata di riso)
PT30M
Rijstsalade (Insalata di riso)
Een heerlijk rijstsalade (insalata di riso) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade (Insalata di riso) te bereiden
Rijst in kokend water met zout äl dente"koken.Met koud water afspoelen.Paprika halveren en in reepjes snijden.Ansjovisfilets en gerookte tong in blokjes snijden,tonijn uit elkaar halen.Alle ingredienten met de rijst vermengen.Kappertjes en de doperwtjes toevoegen.Een marinade van peper,zout en olijfolie over de salade gieten en in de koelkast laten intrekken.Met de olijven gegraneerd opdienen.
Lekker met gebakken vis.
Lekker met gebakken vis.