KookJij

Ricottacakejes

Een heerlijk ricottacakejes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ricottacakejes te bereiden

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de ricotta met de pecorino en de eieren. Roer de fijngesneden tomaatjes erdoor. Breng op smaak met peper. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Verdeel het ricottamengsel over de vormpjes. Bestrooi met de pijnboompitten. Bak de ricottacakejes in 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer lauw of koud.
Tip: Vervang de zongedroogde tomaatjes eens door een handje fijngesneden zwarte olijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst