KookJij

Red snapper op venkel

Een heerlijk red snapper op venkel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Horst Liefer
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Red snapper op venkel te bereiden

Venkel poetsen, in dunne schijven snijden en op een matig vuur in olijfolie aanbraden. Na ca. 3 minuten de suiker, kruidenazijn en het venkelzaad samen met zout en peper toevoegen en in 20 ca. 30 minuten gaar koken. Naar believen 2 cl. anijslikeur aan de groenten toevoegen.
De visfilet in ruiten snijden, zouten en door het meel halen en het teveel aan meel voorzichtig afkloppen. In een pan wat olijfolie verhitten en de filet daarin hoog aanbraden, tot zich aan de rand een eerste bruining laat zien. Dan de warmtebron lager zetten, de filets keren en op de ander kant goudbruin bakken. Filets uit de pan nemen en samen met de venkelgroenten op een bord serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst