KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Ravigottesaus

Een heerlijk ravigottesaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Snij de ui en kappertjes in kleine stukjes en hak de kruiden fijn.Roes alles door de mayonaise.Wil een goede ravigottesaus hebben pureer dan met een staafmixer alles tot een goede gladde puree.
Lekker bij kibbelingen of en ander gebakken vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Theo Broekmans

Theo Broekmans zegt:
\volgens mij is dit geen ravigotesaus maar remouladesaus.
Ravigote saus is een afleiding van saus Vinagrette
Baardaap

Baardaap zegt:
Dit is géén ravigottesaus; augurk is een héél belangrijk onderdeel van ravigottesaus.
liske

liske zegt:
Hoort hier niet een augurkje in?
Bart

Bart zegt:
Dit is een remouladesaus, geen ravigottesaus.
patricia30

patricia30 zegt:
Net gemaakt en gegeten bij een stukje zelf-gerookte zalmfilet, heerlijk!
jacco-leon

jacco-leon zegt:
Deze ravigottesaus is heerlijk,ik heb het gehad bij de kibbeling en het is ook heel lekker bij de kipnuggets.
Mmm...heerlijk :p :)
Carla

Carla zegt:
Ik doe er nog een augurkje in en geen kappertjes, en een scheutje koffie melk voor als het te zuur word. Heerlijk een broodje ei met Ravigotte saus moet je proberen,smullen maar.;);)
Ger

Ger zegt:
Ik maak dit vaak bij zalm. In plaats van de genoemde kruiden gaat er dan ruim versgesneden dille door.
Susan

Susan zegt:
Ook lekker tussen een clubsandwich met kipfilet
enzo_93

enzo_93 zegt:
Ik gooi der nog wat creme fresh bij:P