Recept
« Terug naar recepten
Provençaalse kaasstengels
PT20M
Provençaalse kaasstengels
Een heerlijk provençaalse kaasstengels recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provençaalse kaasstengels te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg een stuk bakpapier op een bakplaat.
Ontdooi de bladerdeeg plakjes. Zoveel als je nodig hebt: ieder plakje wordt ± 6 stengels.
Strooi wat bloem op het aanrecht en rol bladerdeeg ietsje uit. Dan worden ze knapperiger.
Snijd de plakjes nu in ongeveer 6 reepjes.
Bestrijk alle reepjes met wat ei.
Strooi er nu zout over en wat kruiden.
Als laatste strooi je de kaas over de stengels.
Leg de stengels op de bakplaat, eventueel gedraaid voor een leuk effect.
Nu gaan de stengels de oven in, 10 minuten.
Even af laten koelen en klaar!
Leg een stuk bakpapier op een bakplaat.
Ontdooi de bladerdeeg plakjes. Zoveel als je nodig hebt: ieder plakje wordt ± 6 stengels.
Strooi wat bloem op het aanrecht en rol bladerdeeg ietsje uit. Dan worden ze knapperiger.
Snijd de plakjes nu in ongeveer 6 reepjes.
Bestrijk alle reepjes met wat ei.
Strooi er nu zout over en wat kruiden.
Als laatste strooi je de kaas over de stengels.
Leg de stengels op de bakplaat, eventueel gedraaid voor een leuk effect.
Nu gaan de stengels de oven in, 10 minuten.
Even af laten koelen en klaar!