KookJij

poisson aux tomates au four

Een heerlijk poisson aux tomates au four recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe poisson aux tomates au four te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd de tomaten in vieren,verwijder de zaadjes en snijd de tomaat in stukjes.Wrijf de vis in met citroensap,zout en peper en leg de filets in een lage ovenschaal.Strijk de boursin erover en verdeel de tomaat en bieslook erover.Strooi de kaas erover.Bak de visfilet in de oven in 25 min goudbruin en gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst