Recept
« Terug naar recepten
					
						Pita's met spinazie en tomaat
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pita's met spinazie en tomaat
Een heerlijk pita's met spinazie en tomaat recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Rianne Jobse
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									Montserrat en boekje tapas van Xenos
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pita's met spinazie en tomaat te bereiden
  Pitabroodjes knapperig roosteren, afhankelijk van uw smaak. Deze doormidden snijden en beide kanten halveren. Bovenzijde (binnenzijde broodje) besmeren met tapenade en daarna beleggen met wat spinazie. \Cherrytomaatjes en gedroogde tomaatjes verdelen over spinazie, verkruimelde geitenkaas eroverheen en als laatste wat pijnboompitten erover verdelen. Daarna even in de oven, 10 min 180, en direct serveren.  
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
                    
Assy zegt:
Als je het pitabroodje roosterd en daarna nog 10 min. in de oven doet wordt de onderkant dan niet erg hard?
Groetjes,
Assy;)