KookJij

Philadelphia cheesecake

Een heerlijk philadelphia cheesecake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: philadelphia
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Philadelphia cheesecake te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 150˚C.
  2. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Voeg hierna de boter toe en meng goed onder de koekjeskruimels.
  3. Verdeel het koekmengsel over de bodem van een springvorm en strijk het geheel mooi glad met de bolle kant van een lepel.
  4. Meng in een kom de Philadelphia Natuur Light, de slagroom en een snufje zout tot een glad mengsel.
  5. Klop in een andere kom de eieren, suiker en vanillesuiker tot een schuimig geheel.
  6. Meng het eimengsel met het Philadelphia-mengsel en giet op de taartbodem.
  7. Bak de cheesecake in 1 uur en 15 minuten gaar en mooi bruin.
  8. Laat de cheesecake afkoelen en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Is niet echt nodig mag ook in een andere kom maar een glazen kom is zeker niet slecht. gr, Erwin.
h.sterker

h.sterker zegt:
mijn schoonzus zegt dat je alleen mag mengen in een glazen kom.Klopt dit?
Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Is zeker en vast ook lekker, laat het jullie alvast smaken ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klinkt goed, Erwin! Ik ga deze binnenkort eens maken en dan met een bodem van Bastognekoeken, ook zo lekker ;-)